dijous, d’octubre 04, 2007

Procediment en cas de lesió.

Us envio el protocol a seguir en cas de lesió o accident perquè el publiquis a la web.
Primer comunicar que aquesta temporada la Federació ha contractat la companyia Mapfre per cobrir les assegurances dels jugadors de Rugby.
Després recordar que tot jugador o jugadora, de qualsevol edat, en cas d'incidència en el Rugby ha d'acudir d'urgències als centres concertats amb Mapfre, que en el nostre cas són l'Hospital de Palamós o la Clínica Quirúgica Onyar de Girona ("l'Aliança"), amb el comunicat d'accident, el qual s'ha de portar cumplimentat. Per fer-ho cal trucar al telèfon que apareix al comunicat i donar-los el número de pòlissa segons l'edat (majors o menors de 16 anys) i ells ens facilitaran el número d'expedient. A més s'ha de portar la fitxa i el DNI.
Un cop els metges ens han atès, per fer la rehabiliació podem anar a Físio Montgrí, amb l'Eva Garrido Pujadas (col.nº3408,al C/Roser,7 de Torroella de Montgrí, telf.972762152, evagp@fisioterapeutes.org). Per fer la rehabilitació es necessita una autorització mèdica.
A més de tot això, l'Eva ens ofereix sessions privades de rehabilitació esportiva a un preu reduit, així com altres serveis(massatges, escola d'esquena,....).

Bé, això és tot, que no és poc. Només dir-te que tinc pensat de portar uns quants comunicats d'accident amb els botiquins per facilitar les coses.

Fins aviat
Marc